Friday, 25 April 2014 00:00

Blogginlägg 18/21

Skrivet av
Vårsalong 2014
 
Så här i elfte timmen vill jag gärna bjuda in alla mina nya bloggutmaningsvänner till mitt
galleri GALLERI DARLING mitt i centrala Södermalm, kallat SoFo (South Of FOlkungagatan).
Galleriet ligger som spindeln i nätet bland alla mysiga småbutiker och restauranger. Mitt på en GÅGATA mellan Bonde- och Skånegatan, ett kvarter väster om Nytorget! Precis där det ska ligga! I ett kulturhus från 1853. Det är HELT nyrenoverat och störtfräscht med andra ord.
 
Kom till min vernissage den 10 maj kl 13 -17. Eller när det passar er. 
Öppettider: onsdag-fredag 12-18, lördag 12-16, söndag 13-16. Kankse bäst att ringa först - mobil 073 072 45 06!  Ty när det "bara" äär min egen utställning jag passar - kan det hända att jag smiter iväg på än det ena än det andra... Och jag har nog tänkt ha öppet fram till i a f 15 juni!
 
Jag är ett tekniskt missöde - men måla kan jag! Har målat i över femtio år! Är en av professor Georg Suttners bästa elever, sade han själv! Det var han som tillsammans med professor Arne Isacsson startade Gerlesborgsskolan 1948!!!   Usch nu låter det som jag skryter! Det gillar inte jag!
 
Skulle gärna vilja att ni använder mitt galleri oxå!  Till konstnärer att ställa ut i -
till er egna företagare att ha möten och sammankomster i!  Föredrag om ni vill sälja en produkt eller om något ni vill puffa för. En lokal kan inte ligga mer tillgänglig och MITT I en fantastisk södermiljö - än GALLERI DARLING!
 
Ja - just det!  Beställer härmed hjälp att marknadsföra mitt galleri i sociala medier.
Är det Linda och Robert jag ska be om det. Kan jag byta mot en målning?
 
Elisabeth skulle jag gärna vilja ha GÖR-OM-MIG tips.
 
Vill tacka er alla för alla fina inlägg. Tycker att utmaningen varit mycket givande och jag ska
börja blogga "på riktigt" när jag får igång min blogg på allvar. Min hemsida är så ny
 
 
att jag inte fått bloggen installerad riktigt ännu. Linda tyckte  att jag skulle vara med ändå "på mitt sätt". Tack Linda! 
 
Kan vi inte ha ett möte vi 39 på mitt galleri? Ett glas vin och nån snitt - innan vi äter middag nånstnas på någon av de hundratals restauranger runt galleriet?
 
Vill så gärna ha kvar er som vänner!
36899 Hits